آقای سلحشور این مطلب را روز سه شنبه اول دی در شرایطی که «برای صحبت کردن توان کافی نداشته و نمی توانسته جملات خود را «منسجم ادا کند» به خبرنگار خبرگزاری ایسنا گفته است.
سلحشور که «توان راه رفتن» خود را نیز از دست داده درباره خطای پزشکی رخ داده گفته «در یکی از مراحل کار درمانم به دلیل تزریقی که به من کرده اند و همچنین حساب شده نبود، فلج شدم.»
وی با اظهار تاسف از اینکه «درمان ها در مملکت ما هنوز در مراحل ابتدایی علمی است» از مردم ایران خواسته برایش «دعا» کنند.
فرج الله سلحشور از ماه ها پیش دچار بیماری «سرطان ریه» شده و در خانه بستری است.
سلحشور یکی از صد ها قربانی «خطا های پزشکی» در ایران و جهان است که سالانه قربانیان زیادی به همراه دارد.
کوروش ساکی٬ رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان هم روز پنجشنبه سوم دی در پنجمین کنگره «پیشگیری از خطاهای پزشکی» گفته سالانه ۵۰ هزار پرونده مرتبط با خطاهای پزشکی به دادسرا ها ارجاع داده می شود.
غلامعلی جعفری٬ رئیس سابق اداره کمیسیون های پزشکی قانونی استان تهران نیز سال گذشته «حساسیت دارویی و عفونت بعد از عمل بیمار» را مهم ترین عوامل در شکایات ناشی از خطاهای پزشکی اعلام کرده است.
آقای جعفری گفته «در امر پزشکی مفهومی به عنوان عوارض پزشکی نظیر حساسیت دارویی و یا عفونت بعد از عمل بیمار وجود دارد که در آن نمی شود پزشک را خطا کار تلقی کرد.»
وی افزوده «بسیاری از پرونده های مربوط به شکایات پزشکی در کشور ناشی از عوارض پزشکی است، عوارضی که بروز آن ناخواسته بوده و پزشک در ایجاد آن نقشی ندارد.»